Behandelingen

Péterra Pedicure- en Massagepraktijk biedt de volgende behandelingen:

Pedicure

Pedicure

Een pedicurebehandeling is gericht op het verzorgen van de voeten, nagels en nagelomgeving.

Ook is het gericht op het behandelen van voetproblemen zoals likdoorns, kloven, eeltranden, schimmel(mycose)nagels en wratten.

Lees meer
Voetreflextherapie

Voetreflextherapie

Voetreflextherapie is een al eeuwenoude therapie die gericht is op het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Al 3000 jaar gelden ontdekte men dat het masseren van reflexpunten op de voeten een positieve invloed kan hebben op weefsels en organen van het hele lichaam. Deze therapie kan worden ingezet bij diverse klachten zoals: hoofdpijnklachten, spijsverteringsproblematiek, hormonale klachten, spier- en gewricht klachten etc.

Voetreflextherapie is een natuurlijke vorm van genezen en dient ter ondersteuning van de regulier gezondheidszorg.

Deze behandeling kan uitgebreid worden met een voetenbad.

Lees meer
Voetreflexmassage

Voetreflexmassage

Naast voetreflextherapie kunt u ook gaan voor een ontspannende voetreflexmassage. Heeft u last van pijnlijke of vermoeide voeten? Dan is deze massage een aanrader.

Een voetreflexmassage is heerlijk voor mensen die willen ontspannen en genieten. Het kan bovendien worden uitgebreid met een voetenbad. Voorafgaand aan de voetmassage gaan uw voeten ongeveer 15 minuten in een kruidenbad en masseer ik uw rug, nek en armen.

Lees meer
Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een complete lichaamsmassage en een weldaad voor lichaam en geest. Een goede remedie tegen bijvoorbeeld vermoeidheid en pijnlijke spieren.

Het wordt ook toegepast bij stress. Er kan ook een deel van het lichaam gemasseerd worden zoals de rug.

Tijdens deze massage maak ik gebruik van diverse technieken waaronder Tuina techniek. Deze kennis heb ik opgedaan tijdens een studiereis naar Beijng in China.

Lees meer
Hot-stone-massage

Hot stone massage

Bij hot stone massage masseer ik het lichaam met behulp van warme basaltstenen.

Hierdoor dringen de massagebewegingen dieper in het spierweefsel door. Dit zorgt voor een betere doorbloeding, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam en zorgt voor een weldadige ontspanning van lichaam en geest.

Lees meer
Stoelmassage

Stoelmassage

Bij een stoelmassage zit u in een speciale stoel en masseer ik uw rug, nek, schouders, hoofd en armen over de kleding heen.

Stoelmassage zorgt voor een betere doorbloeding van de spieren en ontspanning van lichaam en geest. Doordat het bovendien een gunstig effect heeft op het ziekteverzuim, bieden steeds meer bedrijven hun werknemers een stoelmassage aan.

Lees meer

Maak nu een afspraak